Home » Creatie » Film/video producties

Film/video producties

Je bedrijf, product of dienst vertaald tot een eigentijdse video. Kant en klaar aangeleverd op ieder gewenst format. In HD of 4K kwaliteit, we hebben de creatieveit en hardware in huis om je een top product te kunnen leveren. Naast bedrijfsvideo's staan wij uiteraard ook graag voor je klaar voor instructie,- en veiligheidsvideo's, dagreportages, after-movies, nieuwsitems en vele andere vormen van videoproducties. Tezamen met u werken wij scripts uit, bieden een ruim pakket aan muziek en voice-overs. Creëeren animaties, storyboards en draaischema's. Montage in onze edit-suite of op locatie. Iedere project is uniek en op maat. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Raspberries - NATURE'S PRIDE

Frambozen. We zien ze regelmatig in de supermarkt. Heerlijk licht & zoet! Nature's Pride zorgt ervoor dat deze frambozen van zaadje tot volgroeide bes getransformeerd word en geleverd word aan de supermarkt... Maar hoe gaat dat in zijn werk? Schaay-AV kreeg de opdracht om deze transformatie te filmen. Om deze transformatie vast te leggen reisden wij af naar Huelva, Spanje om het teelt en oogst proces vast te leggen. Hierna werden er nog opnames gemaakt op het hoofdkantoor van Nature's Pride in Maasland, Nederland. Door gebruik te maken van onze Sony FS7 zijn wij in staat geweest prachtige 4K opnames te maken! Samen met Nils Stolk hebben we, door gebruik te maken van de Inspire 1 drone, mooie opnames weten te maken vanuit de lucht. Al met al, een unieke reis en een geweldig avontuur! Lees meer »

COMPANY MOVIE VAN OERS UNITED

Voor Van Oers United mocht Schaay de nieuwe Company Movie produceren. Hiervoor zijn wij naar zowel Marokko als Senegal gereisd, verdeeld over een heel jaar diverse productie locaties in Nederland bezocht en daar mooie opnames mogen maken o.a. met drones en creatieve stabilisatie oplossingen. Dit alles verwerkt tot een moderne en verfrissende bedrijfsfilm waarin het karakter, de geoliede aanpak en prachtige producten van Van Oers United van proces tot proces goed tot uiting komt. Klik op de 'lees meer' link om de video te bekijken. Lees meer »

Revolt

Voor John Biesheuvel watersport mocht Schaay ter promotie van hen nieuwe rib boten een film produceren. Na de uitrol van het concept om op spectaculaire wijze deze machines in beeld te brengen, startte ons avontuur met het maken van een teaser, die indoor opgenomen is, met met een mystieke licht en rook set-up, jibs en tracks voor vloeide bewegingen en twee bolides als bijzondere figuranten. Aansluitend zijn we met een volledige cameracrew naar Cannes afgereisd om daar de outdoor opnames te maken in een prachtige omgeving. Een samenstelling van helikoptershots, drone opnames, schouder werk, action cams en stabilisatie brachten de gewenst beelden. Dit alles is verwerkt tot een unieke montage in onze edit-suite. Klik op 'Lees meer' voor het eindresultaat! Lees meer »

Durovation HR Groep

In opdracht van CoSolo Events kreeg Schaay de opdracht een compilatie te creĆ«ren van het Durovation evenement. Door gebruik te maken van dome camera's en een multicamera regie waren wij in staat om er een mooi, samenvattend verhaal van te maken. Klik op Lees meer om het terug te zien! Lees meer »