Home » Creatie » Film/video producties

Film/video producties

Je bedrijf, product of dienst vertaald tot een eigentijdse video. Kant en klaar aangeleverd op ieder gewenst format. In HD of 4K kwaliteit, we hebben de creatieveit en hardware in huis om je een top product te kunnen leveren. Naast bedrijfsvideo's staan wij uiteraard ook graag voor je klaar voor instructie,- en veiligheidsvideo's, dagreportages, after-movies, nieuwsitems en vele andere vormen van videoproducties. Tezamen met u werken wij scripts uit, bieden een ruim pakket aan muziek en voice-overs. Creëeren animaties, storyboards en draaischema's. Montage in onze edit-suite of op locatie. Iedere project is uniek en op maat. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Make-Up Sevices Dior

Make-up trainingen waren nog nooit zo gemakkelijk! Dior heeft Schaay benadert om video's te creëren die visuele ondersteuning geven tijdens training sessies van Dior.

Voor deze opnames was het erg van belang dat de kleuren en details goed in beeld te zien zijn. Kort & krachtig met veel contrast.

Na de opname dag zijn er dertien verschillende films gemonteerd die elk een onderdeel visualeren tijdens de trainingen die worden gegeven.

Wij hebben genoten van de fijne samenwerking met Dior en zijn trots op het resultaat! Dior bedankt!

Joy by Dior

Ter gelegenheid voor het onthullen van het nieuwe parfum Joy, is Schaay benaderd om hier een video voor te maken.

Samen met Starsound Productions heeft Schaay een suspense film gecreërd die mensen op het puntje van hen stoel deed zitten. De film werd werd getoond in 10 Pathé bioscopen door het hele land met staande ovaties als gevolg van de onthulling!

Bedankt voor de fijne samenwerking Starsound ProductionsDior!

 

GROW College Tour, Save the date!

Voor een statement in de Erasmus Universiteit in Rotterdam is, door de universiteit van Maastricht, aan Schaay gevraagd dit op te nemen. Schaay heeft aan Stolk AV gevraagd deze opnames te maken. Maarten van Stolk AV heeft dit project op zich genomen en heeft voor ons mooie, toffe shots gemaakt! Deze shots zijn vervolgens overhandigd aan het productieteam van de universiteit van Maastricht. Bedankt Maarten!

EMC online talkshow

In opdracht van Stolk AV kreeg Schaay de mogelijkheid vanuit het EMC het Inflammunity: The quest for a lasting good life debat te registreren. Door middel van een drie camera regie in combinatie met cameramannen, een schakeltechnicus, regisseur en geluidstechnicus, brachten we de talkshow samen tot één mooi geheel. Bedankt Stolk AV voor de fijne samenwerking!

EBI - The '50' world tour

Ebrahim Hamedi, bekend als Ebi, is een Iraanse superster. The '50' world tour bracht deze ster naar de Doelen in Rotterdam. Daar werd aan Schaay gevraagd om een camera man die mee kon draaien met de multicam registratie van dit evenement. Een bijzondere ervaring met een prachtig concert!

Raspberries - NATURE'S PRIDE

Frambozen. We zien ze regelmatig in de supermarkt. Heerlijk licht & zoet! Nature's Pride zorgt ervoor dat deze frambozen van zaadje tot volgroeide bes getransformeerd word en geleverd word aan de supermarkt... Maar hoe gaat dat in zijn werk? Schaay-AV kreeg de opdracht om deze transformatie te filmen. Om deze transformatie vast te leggen reisden wij af naar Huelva, Spanje om het teelt en oogst proces vast te leggen. Hierna werden er nog opnames gemaakt op het hoofdkantoor van Nature's Pride in Maasland, Nederland. Door gebruik te maken van onze Sony FS7 zijn wij in staat geweest prachtige 4K opnames te maken! Samen met Nils Stolk hebben we, door gebruik te maken van de Inspire 1 drone, mooie opnames weten te maken vanuit de lucht. Al met al, een unieke reis en een geweldig avontuur!

Lees meer »

COMPANY MOVIE VAN OERS UNITED

Voor Van Oers United mocht Schaay de nieuwe Company Movie produceren. Hiervoor zijn wij naar zowel Marokko als Senegal gereisd, verdeeld over een heel jaar diverse productie locaties in Nederland bezocht en daar mooie opnames mogen maken o.a. met drones en creatieve stabilisatie oplossingen. Dit alles verwerkt tot een moderne en verfrissende bedrijfsfilm waarin het karakter, de geoliede aanpak en prachtige producten van Van Oers United van proces tot proces goed tot uiting komt. Klik op de 'lees meer' link om de video te bekijken.

Lees meer »

Revolt

Voor John Biesheuvel watersport mocht Schaay ter promotie van hen nieuwe rib boten een film produceren. Na de uitrol van het concept om op spectaculaire wijze deze machines in beeld te brengen, startte ons avontuur met het maken van een teaser, die indoor opgenomen is, met met een mystieke licht en rook set-up, jibs en tracks voor vloeide bewegingen en twee bolides als bijzondere figuranten. Aansluitend zijn we met een volledige cameracrew naar Cannes afgereisd om daar de outdoor opnames te maken in een prachtige omgeving. Een samenstelling van helikoptershots, drone opnames, schouder werk, action cams en stabilisatie brachten de gewenst beelden. Dit alles is verwerkt tot een unieke montage in onze edit-suite. Klik op 'Lees meer' voor het eindresultaat!

Lees meer »

Durovation HR Groep

In opdracht van CoSolo Events kreeg Schaay de opdracht een compilatie te creëren van het Durovation evenement. Door gebruik te maken van dome camera's en een multicamera regie waren wij in staat om er een mooi, samenvattend verhaal van te maken. Klik op Lees meer om het terug te zien!

Lees meer »