Home » Verhuur » Congres techniek

Congres techniek

Van kleine bijeenkomsten tot grote bedrijfs,- of publieksevents, Schaay biedt oplossingen en apparatuur naar ieder gewenst format, budget en verwachting. Met ‘State of the Art’ technologie en creatieve oplossingen bieden wij je de invulling die past.

INSAR 2018 - De Doelen

Het International Society for Autism Research (INSAR) werd dit jaar gehouden in de Doelen. Voor dit project kon Schaay veel voor de Doelen betekenen. Zo werd er op de persconferentie gefilmd en werd dit gelivestreamd. Deze livestream werd d.m.v. RTMP "gepushed" naar de pagina van INSAR op Facebook waar men live, van over de hele wereld, kon meekijken. Tevens zette Schaay een telefoonvork in voor de mensen die niet in staat waren mee te kijken naar de livestream, zodat zij wel konden in bellen en mee konden luisteren.

Naast deze persconferentie verzorgde Schaay ook in meerdere zalen de video regie voor de subsessies en poster sessions. In deze zalen werd in de aanwezige truss constructie de NEC-PH1000 gemonteerd i.c.m. onze 5 x 3 meter projectieschermen. De projectoren kregen vervolgens signaal via de Roland V800-HD switcher/scaler d.m.v. onze glasvezel sets.

Naast dit alles stond er in de Grote Zaal van de Doelen ook een cameraman opnames te maken met een Sony PXW-680 camera met 33 x lens. Hierdoor kon hij op grote afstand de sprekers goed in beeld nemen voor de opnamens en na afloop deze opnamens overhandigen.

Maximize, Adcance, Pursue - HS Congres

In de van Beuningen zaal van de Doelen werd HS congres georganiseerd. Hierbij werden nieuwe methodes & ontwikkelingen gepresenteerd aan alle deskundigen om meer te leren over deze ziekte. Schaay heeft hier het video verzorgd. Op een 15 meter breed doek (!), waar twee keer, vier meter brede, witte vlakken zaten, projecteerden wij met onze NEC-PH1400 op deze witte vlakken zodat over de gehele breedte het goed zichtbaar was werd er werd gepresenteerd. In de regie zorgde Schaay ervoor dat de juist presentaties klaar stonden en d.m.v. de Roland V800-HD kon deze vloeiend over geschakeld worden zodra dit nodig was. Een bijzonder mooi congres!

25e editie Publieksdag Hersenstichting

De 25e editie van de Publieksdag stond in het teken van hersenen en prikkels. 1500 bezoekers werden geïnformeerd en geïnspireerd over de hersenen en de onderzoeken die daar naar gedaan zijn. Schaay mocht voor dit congres de audiovisuele techniek verzorgen. Meerdere powerpoints en video's, verschillende outputs vanuit de scaler/switcher die bedient werd, een livestream en een multicamera regie die geschakeld werd. Dit alles gecombineerd zorgde voor een mooi en informatief congres. Kuiters Idee en De Doelen, bedankt voor de fijne samenwerking!

Lof der Geneeskunst, De Doelen

Om meer aandacht te geven aan de zorg, wordt elk jaar het Lof der Geneeskunde congres georganiseerd. Dit jaar vond dit plaats in De Doelen waar Schaay de audiovisuele techniek ondersteunde. Met een drie camera regie, een livestream, verschillende powerpoints en video's, meerdere visuele ontvangers en een 4K LiveCore Ascender 32 om dit alles werkend en draaiend te houden, is er weer een mooie show neergezet! Bedankt Erasmuc MC & De Doelen voor de fijne samenwerking!

Lees meer »

7e Nacht van NRC

Ook dit jaar mocht Schaay de video techniek voor dit evenement verzorgen in de grote zaal van De Doelen alsmede diverse subzalen. Door gebruik te maken van onze Roland V-800HD switcher en aan te sluiten op de vaste installatie van De Doelen, waren we in staat live te schakelen tussen presentaties en video's. Deze geschakelde beelden werden vervolgens getoond op het projectiescherm in de grote zaal van de Doelen. Het was weer een bijzonder mooi evenement!

EU on Plastics

De onderzeebootloods Rotterdam stond tijdens het EU on Plastics congres in het teken van de plastic problematiek die onze wereld in zijn grip houdt. Peitsman Licht en Geluid en Pino Evenementen & Congressen B.V. verleenden ons de opdracht voor de verzorging van de algehele videotechniek. Uiteenlopend van projectie techniek tot volledige 4-Camera live regie. We zijn trots dat wij aan deze strak georganiseerde productie onze bijdrage hebben mogen leveren.

Lees meer »

Social Media Week Rotterdam

Voor het evenement #SMWRotterdam, mocht Schaay hier ook de techniek voor verzorgen. Met o.a. live twitter feeds kon er gereageerd worden op de presentaties.

Dare to Dairy 2016

Tijdens de World Dairy Summit 2016 werd in de grote zaal van De Doelen een belangrijke petitie getekend. Het was dan ook van belang dat dit moment vast gelegd werd door Schaay!