Home » Verhuur » Congres techniek

Congres techniek

Van kleine bijeenkomsten tot grote bedrijfs,- of publieksevents, Schaay biedt oplossingen en apparatuur naar ieder gewenst format, budget en verwachting. Met ‘State of the Art’ technologie en creatieve oplossingen bieden wij je de invulling die past.

25e editie Publieksdag Hersenstichting

De 25e editie van de Publieksdag stond in het teken van hersenen en prikkels. 1500 bezoekers werden geïnformeerd en geïnspireerd over de hersenen en de onderzoeken die daar naar gedaan zijn. Schaay mocht voor dit congres de audiovisuele techniek verzorgen. Meerdere powerpoints en video's, verschillende outputs vanuit de scaler/switcher die bedient werd, een livestream en een multicamera regie die geschakeld werd. Dit alles gecombineerd zorgde voor een mooi en informatief congres. Kuiters Idee en De Doelen, bedankt voor de fijne samenwerking!

Lof der Geneeskunst, De Doelen

Om meer aandacht te geven aan de zorg, wordt elk jaar het Lof der Geneeskunde congres georganiseerd. Dit jaar vond dit plaats in De Doelen waar Schaay de audiovisuele techniek ondersteunde. Met een drie camera regie, een livestream, verschillende powerpoints en video's, meerdere visuele ontvangers en een 4K LiveCore Ascender 32 om dit alles werkend en draaiend te houden, is er weer een mooie show neergezet! Bedankt Erasmuc MC & De Doelen voor de fijne samenwerking! Lees meer »

7e Nacht van NRC

Ook dit jaar mocht Schaay de video techniek voor dit evenement verzorgen in de grote zaal van De Doelen alsmede diverse subzalen. Door gebruik te maken van onze Roland V-800HD switcher en aan te sluiten op de vaste installatie van De Doelen, waren we in staat live te schakelen tussen presentaties en video's. Deze geschakelde beelden werden vervolgens getoond op het projectiescherm in de grote zaal van de Doelen. Het was weer een bijzonder mooi evenement!

EU on Plastics

De onderzeebootloods Rotterdam stond tijdens het EU on Plastics congres in het teken van de plastic problematiek die onze wereld in zijn grip houdt. Peitsman Licht en Geluid en Pino Evenementen & Congressen B.V. verleenden ons de opdracht voor de verzorging van de algehele videotechniek. Uiteenlopend van projectie techniek tot volledige 4-Camera live regie. We zijn trots dat wij aan deze strak georganiseerde productie onze bijdrage hebben mogen leveren. Lees meer »

Social Media Week Rotterdam

Voor het evenement #SMWRotterdam, mocht Schaay hier ook de techniek voor verzorgen. Met o.a. live twitter feeds kon er gereageerd worden op de presentaties.

Dare to Dairy 2016

Tijdens de World Dairy Summit 2016 werd in de grote zaal van De Doelen een belangrijke petitie getekend. Het was dan ook van belang dat dit moment vast gelegd werd door Schaay!