Home » Verkoop » Systeem integratie

Systeem integratie

De wens van de klant vertalen en toepassen in een functionele oplossing! Al meer dan 60 jaar adviseren, installeren en onderhouden wij met succes, de meest uiteenlopende audiovisuele apparatuur. Denk hierbij aan o.a. vergaderzalen/boardrooms, collegezalen, auditoria en publieke ruimtes. Duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid passend bij het design en karakter van de ruimte zijn hierbij de sleutel tot succes.

Rotterdam School of Management

Vergaderen op grote afstand. Het is dan gemakkelijk elkaar ook te kunnen zien. Door middel van een PTZ camera, aangesloten op het netwerk, in combinatie met een monitor die bestuurd kan worden is men zo in staat een video conference bij te wonen. Zodoende zijn er in het RSM meerdere monitoren gemonteerd zodat men makkelijker en efficiënter kan vergaderen.

EMC Skillslab

Ook in de medische ruimtes van het Erasmuc MC heb je audiovisuele apparatuur nodig. In de skillslab ruimtes van het EMC installeerde Schaay meerdere projectoren en projectieschermen met aansluitpaneel. Hierdoor kan met een simpele druk op de knop de projector worden aangezet terwijl het projectiescherm vloeiend uitklapt. Daarna is het alleen nog 'plug & play' en je bron word getoond op het scherm.

Schouten Zekerheid aanvulling

Ter aanvulling van de installatie bij Schouten Zekerheid mocht Schaay de overige vergaderzalen voorzien van beeld apparatuur. Zowel bij deze aanvullingen als bij de eerder geïnstalleerde ruimtes werd in de aanvullende ruimtes 65 inch touch monitoren geïnstalleerd. Door gebruik te maken van de Barco Clickshare kan men, in combinatie met de 65 inch monitoren, een eigen laptop aansluiten om zo hen eigen beeld te visualiseren.

Zonnehuisgroep Vlaardingen

Voor de zonnehuisgroep in Vlaardingen moesten meerdere ruimtes worden voorzien van audiovisuele apparatuur. Door meerdere plafondluidsprekers te plaatsen door de ruimte heen is het mogelijk de volledige ruimte te dekken. Door alle hardware op één centrale plek te installeren, kan men overzichtelijk alles bedienen. Ten behoeve van het koor zijn er twee condensator microfoons aan het plafond gemonteerd. Ook is de Sony 75 inch LED monitor geïnstalleerd zodat men TV kan kijken of DVD's kan afspelen. Voor veelzijdig gebruik, een mooie oplossing!

Quion

Voor besprekingen en vergaderingen wil je graag je content visualiseren. Door gebruik te maken van een autoswitcher kan zowel een VGA of HDMI bron aangesloten worden. De autoswitcher herkent het signaal en wisselt automatisch naar het binnen komende signaal zodat dit direct op het scherm te zien is. Er is in deze ruimte door de klant gekozen voor een 75 inch monitor zodat het goed zichtbaar is voor iedereen in de vergaderruimte.

STC Groep

Een indrukwekkend gezicht om bij binnenkomst een videowall te zien. Deze videowall is door Schaay in de entree van het nieuwe STC groep gebouw gemonteerd. Door vier 49 inch ultra thin bezel monitoren aan elkaar te koppelen is deze videowall tot stand gekomen. Tevens zijn op verscheidene verdiepingen 43 inch monitoren aan de muur gemonteerd om informatie weer te geven. Zowel de videowall als de 43 inch monitoren zijn aangestuurd d.m.v. narrowcasting systemen zodat zelf besloten kan worden wat op de schermen getoond word.

Schouten Zekerheid

In de algemene vergaderruimtes van Schouten Zekerheid heeft Schaay 65 inch touch monitoren geïnstalleerd. Hier word de bron aangestuurd via een Neets besturingssysteem. Het mooie aan dit project is dat de grote vergaderzaal gekoppeld is aan het restaurant. Hierdoor kan men zelf beslissen of datgene dat je ziet en hoort ook te zien mag zijn in het restaurant.

Bauhaus, Utrecht

In de grote zaal van het Bauhaus heeft Schaay de gelegenheid gekregen om de audiovisuele ondersteuning uit te voeren. Ten behoeve van presentaties en trainingen is hier een 80 inch monitor geplaatst in combinatie met een meekijk monitor voor de mensen achter in de zaal. Tevens zijn plafond speakers geïnstalleerd om de bron te versterken door heel zaal. Door middel van digitale weergave via een Apple TV of HDMI word de bron via een Neets besturingssysteem aangestuurd. Deze installatie is zowel in de grote vergaderzaal uitgevoerd, als de kleine vergaderzaal.

de Klokgroep, Nijmegen

Duurzaamheid staat bij de Klokgroep centraal. een derde van hen energie word terug gewonnen en hergebruikt. Schaay heeft ervoor gezorgd zij dit ook kunnen terug zien. Door het installeren van 8 monitoren (varierend tussen 55", 65" & 75") in verscheidene ruimtes kan men via narrowcasting terug zien waar de energie aan word verbruikt, hoeveel er word verbruikt en waar dat word terug gewonnen. Alles is tevens ingericht op het nieuwe werken "flex plekken". Schuif aan bij een tafel, sluit de Barco Clickshare aan op je laptop en bekijk het draadloos terug op het scherm.

Zandkamer

Met één druk op de knop verbinding maken met een externe monitor. Door middel van een draadloze verbinding ben je in staat je content weer te geven. Geen gedoe met kabels, gewoon "press and play"

Sofia Kinderziekenhuis, Thissenzaal

Één van de vele vergaderruimtes waar Schaay in Erasmus de visuele vormgeving mocht installeren. Door middel van projectie is men in staat om gemakkelijk hen presentatie weer te geven voor een groep mensen.