Home » Creatie » Content creation

Content creation

Waar je ook om je heen kijkt, je ontkomt er bijna nergens meer aan. Content. Het is vrijwel overal aanwezig om aandacht te trekken. Deze content is in veel vormen aanwezig. Animaties, bumpers, leaders, teasers, stills, presentaties enz. enz.  Onze creativiteit kent geen grenzen, is betaalbaar en van uitstekende kwaliteit.

Hortigala 2017

Voor het agrarisch hoogtepunt van het jaar mocht Schaay, in opdracht van CoSolo & Peitsman Licht & Geluid, de visuele vormgeving construeren. In overleg met LEDlease werd er een canvas/mask gemaakt waardoor er niet alleen gemakkelijk content gemaakt kon worden, maar ook gemakkelijk gekalibreerd kon worden met de LED schermen. Deze content is volledig gemaakt Adobe After Effects. Klik hier voor meer foto's en informatie van het evenement!

Van Oers United - Agrial Innovation Awards

240 directieleden kwamen tijdens de Agrial Innovation Awards bijeen om te praten over innovatie en duurzaamheid binnen de agrarische sector. Bij dit evenement kregen bedrijven de kans zichzelf te presenteren. Aan Schaay-AV is gevraagd om in een kort tijdsbestek een film te animeren zodat men duidelijk kon zien wat Van Oers United doet m.b.t. duurzaamheid en MVO. Door een goede en snelle samenwerking met Van Oers United was het mogelijk om een goede, duidelijke film te produceren. Door gebruik te maken van Adobe After Effects was het mogelijk om vloeiende transities te maken waardoor het één mooi geheel werd. Met trots kunnen wij zeggen dat meer dan 50% van de aanwezigen heeft gestemd op Van Oers United en hierdoor de Agrial Innovation Award heeft ontvangen! Proficiat! Bekijk hier de film!

Hortigala 2016

In samenwerking met CoSolo & Peitsman Licht & Geluid mocht Video Schaay de visuele kant verzorgen. Wij verzorgden de bumpers & leaders en zorgden ervoor dat dit allemaal vlekkeloos ingestart werd. Door gebruik te maken van Adobe After Effects is deze content gerealiseerd. Een top evenement!

Van Oers United

Voor de bedrijfsfilm van Van Oers United word er een gedeelte animatie in verwerkt. Door middel van Adobe After Effects en de wereld kaart kon er op deze manier goed in kaart worden gebracht. Klik op Lees meer om de bedrijfsfilm te bekijken! Lees meer »

Vopak 400 jaar

In opdracht van CoSolo Events mocht Schaay, in aanloop van het 400 jarig jubileum van Vopak, de animaties en video's creëren. Voor dit 400 jarig jubileum mochten aanstormende talenten hen kunstje laten zien tijdens deze talentenshow. Deze custom made video's & animaties werden live in het nieuwe Luxor afgespeeld terwijl de talenten lieten zien wat zij in huis hadden! Elke act was uniek en daarom kreeg elke act dan ook zijn eigen, unieke video animatie. Klik op Lees meer voor de compilatie van die dag! Lees meer »