Home » Creatie
Film/video producties

Film/video producties

Je bedrijf, product of dienst vertaald tot een eigentijdse video. Kant en klaar aangeleverd op ieder gewenst format. In HD of 4K kwaliteit, we hebben de creatieveit en hardware in huis om je een top product te kunnen leveren. Naast bedrijfsvideo's staan wij uiteraard ook graag voor je klaar voor instructie,- en veiligheidsvideo's, dagreportages, after-movies, nieuwsitems en vele andere vormen van videoproducties. Tezamen met u werken wij scripts uit, bieden een ruim pakket aan muziek en voice-overs. Creëeren animaties, storyboards en draaischema's. Montage in onze edit-suite of op locatie. Iedere project is uniek en op maat. Dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Lees meer »
Content creation

Content creation

Waar je ook om je heen kijkt, je ontkomt er bijna nergens meer aan. Content. Het is vrijwel overal aanwezig om aandacht te trekken. Deze content is in veel vormen aanwezig. Animaties, bumpers, leaders, teasers, stills, presentaties enz. enz.  Onze creativiteit kent geen grenzen, is betaalbaar en van uitstekende kwaliteit.

Lees meer »
Narrow casting

Narrow casting

Op een specifieke locatie informatie nodig? Door middel van narrow casting bent u in staat specifieke informatie actueel te visualiseren. Of het nu gaat om rss feeds, wie de volgende persoon aan de beurt is bij de balie of hoelaat de volgende trein vertekt. Door gebruik te maken van narrow casting bereik je een specifiek publiek op locatie.

Lees meer »