waar beeld & geluid samenkomen

Natuurlijk Genieten, Altijd Vernieuwend

De Wereld Van Beeld & Geluid

Verkoop

Op onze verkoopafdeling vindt u een breed scala aan hoogwaardige producten, speciaal geselecteerd om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar geavanceerde geluidsapparatuur, moderne projectiesystemen, of complete AV-installaties, wij bieden de beste oplossingen voor elk budget en elke toepassing.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij uw aankoop, zodat u altijd de perfecte apparatuur vindt die aan uw eisen voldoet. Neem een kijkje op onze website en ontdek ons uitgebreide assortiment en onze onverslaanbare service. Schaay AV – waar kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

Bezoek ons vandaag nog en ervaar zelf waarom wij de vertrouwde partner zijn voor al uw audiovisuele verkoopbehoeften.

Passie – Toewijding – Liefde

Schaay sluit je aan op de wereld van beeld & geluid

Systeem Integratie

Onze expertise in systeemintegratie zorgt ervoor dat al uw AV-componenten naadloos samenwerken, waardoor u een ongeëvenaarde gebruikservaring krijgt. Of het nu gaat om een boardroom, een conferentiezaal, een onderwijsinstelling of een evenementlocatie, wij creëren op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw wensen en eisen.

Service

Bij Schaay AV geloven we dat uitstekende service net zo belangrijk is als de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden we een uitgebreide service die ervoor zorgt dat uw audiovisuele apparatuur altijd optimaal functioneert. Ons toegewijde team van experts staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van de installatie tot het onderhoud en de reparatie van uw systemen.

Onderhoud

U bent verzekerd van een onderhoudsplan dat volledig is afgestemd op uw specifieke behoeften en apparatuur. Onze deskundige technici werken proactief om uw systemen soepel en efficiënt te laten werken, waardoor u zorgeloos gebruik kunt maken van uw AV-installaties. Ontdek hoe onze onderhoudsdiensten uw audiovisuele ervaring kunnen verbeteren. Bezoek onze website voor meer informatie en neem vandaag nog contact met ons op.

Passie – Toewijding – Liefde

onze laatste projecten

Hieronder vindt u een selectie van door ons uitgevoerde projecten.

Een dag op pad met Schaay AV.