Published On: oktober 14, 2022Categories:

In de kloppende metropool van Rotterdam, waar innovatie en vooruitgang hand in hand gaan, staat het Erasmus Medisch Centrum (EMC) op het punt een nieuw hoofdstuk in zijn geschiedenis te schrijven. Schaay-AV, een toonaangevende speler op het gebied van audiovisuele technologie, heeft de eer gekregen om de collegezalen van dit ambitieuze nieuwbouwproject te transformeren tot inspirerende leeromgevingen.

Het project begon als een visie, een ambitieus streven om de collegezalen van het EMC te transformeren tot vooruitstrevende leeromgevingen die de volgende generatie medische professionals zouden inspireren en begeleiden. Maar zoals bij elk groot project, waren er uitdagingen die overwonnen moesten worden.

De uitdagingen die Schaay-AV tegenkomt bij dit project zijn uitdagend, maar met onze expertise en toewijding gaan we deze uitdagingen met verve aan. Een van de grootste uitdagingen is de naadloze integratie van Microsoft Teams-systemen, die essentieel zijn voor het samenbrengen van docenten en studenten, zowel fysiek als virtueel.

Naast de integratie van Microsoft Teams, zal Schaay-AV ook custom made docentendesks leveren, die perfect zijn afgestemd op de behoeften van de docenten. Deze desks zullen niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aansluiten bij de moderne uitstraling van de collegezalen.

Het audiovisuele hart van de collegezalen wordt gevormd door het NAV-systeem van Extron, dat zorgt voor een naadloze en intuïtieve bediening van alle audiovisuele apparatuur. Daarnaast zal het roombooking-systeem van TEOS en de peoplecount-software van TwiQuel worden geïntegreerd, waardoor de efficiëntie van de collegezalen worden verbeterd.

Het project omvat in totaal 14 ruimtes, elk met hun eigen unieke uitdagingen en vereisten. Wat dit project echt bijzonder maakt, is dat alle audiovisuele apparatuur via het netwerk van het EMC communiceert, waardoor een naadloze en geïntegreerde leeromgeving ontstaat die op afstand te managen word.

Met een geplande oplevering in de zomer van 2024, werkt Schaay-AV met ongekende toewijding en precisie om ervoor te zorgen dat de collegezalen van het Erasmus Medisch Centrum niet alleen state-of-the-art zijn, maar ook een bron van inspiratie en innovatie voor de toekomstige generaties van medische professionals.

Expertise & ervaring
Kwaliteit
Service & ondersteuning

Schaay AV - Beeld - Geluid

Enkele van onze andere projecten,