waar beeld & geluid samenkomen

Natuurlijk Genieten, Altijd Vernieuwend

De Wereld Van Beeld & Geluid

Verhuur

Bij Schaay AV bieden we meer dan alleen apparatuur; we leveren complete audiovisuele oplossingen die uw evenementen onvergetelijk maken. Of u nu een klein bedrijfsfeest organiseert of een grootschalige conferentie, onze verhuurdiensten zorgen voor een vlekkeloze uitvoering.

Kies voor Schaay AV Verhuur en ervaar de combinatie van hoogwaardige apparatuur, uitstekende service en deskundig advies. Bezoek onze website om ons uitgebreide assortiment te verkennen en ontdek hoe wij uw volgende evenement naar een hoger niveau kunnen tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen een onvergetelijke audiovisuele ervaring te creëren. Schaay AV – waar kwaliteit en klanttevredenheid samenkomen.

Passie – Toewijding – Liefde

Schaay sluit je aan op de wereld van beeld & geluid

Event Techniek

We begrijpen dat de juiste technische ondersteuning essentieel is voor het succes van elk evenement. Of het nu gaat om een bedrijfsbijeenkomst, een concert, een seminar of een feest, onze uitgebreide event techniek diensten zorgen ervoor dat uw evenement soepel en professioneel verloopt. Ons team van deskundige technici werkt nauw met u samen om uw evenement technisch perfect te ondersteunen. Wij denken mee, adviseren en zorgen ervoor dat alle technische aspecten tot in de puntjes zijn geregeld.

Congres Techniek

We bieden uitgebreide congres techniek diensten die ervoor zorgen dat uw congres vlekkeloos verloopt. Van hoogwaardige geluidssystemen en heldere projecties tot betrouwbare conferentieapparatuur en interactieve oplossingen, wij leveren alles wat u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst. Ons ervaren team van technici staat klaar om u te ondersteunen bij de planning, installatie en bediening van de technische apparatuur, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud van uw congres.

Losse Verhuur

Wij bieden een uitgebreide losse verhuurservice aan, waarmee u precies de audiovisuele apparatuur kunt huren die u nodig heeft, wanneer u het nodig heeft. Of het nu gaat om geluidsapparatuur, verlichting, projectoren of LED-schermen, wij leveren hoogwaardige apparatuur die uw evenement naar een hoger niveau tilt. Onze flexibele huurperiodes en deskundige ondersteuning zorgen ervoor dat u altijd de perfecte oplossing vindt. Kies voor Schaay AV en ervaar de vrijheid van losse verhuur met de zekerheid van topkwaliteit en uitstekende service.

Passie – Toewijding – Liefde

onze laatste projecten

Hieronder vindt u een selectie van door ons uitgevoerde projecten.

Een dag op pad met Schaay AV.