Published On: oktober 14, 2022Categories:

In de bruisende stad Rotterdam, lag de Rotterdam School of Management (RSM) te wachten op een technologische transformatie die haar collegezalen zou verbouwen en naar een hoger niveau zou tillen. De studenten snakten naar een meer interactieve en meeslepende leerervaring, terwijl de docenten droomden van geavanceerde audiovisuele mogelijkheden om hun kennis over te brengen. Op een dag kwam daar verandering in.

Een bedrijf genaamd Schaay-AV (wij dus ­čśâ), een pionier op het gebied van audiovisuele technologie, hoorde van de wensen van de RSM en besloot actie te ondernemen. Met een team van deskundige technici en ontwerpers begonnen we aan een ambitieus project om de collegezalen van de RSM te transformeren tot state-of-the-art leeromgevingen.

De uitdaging was om bestaande apparatuur te hergebruiken en te integreren in het nieuwe audiovisuele landschap. Met een ingenieus ontwerp en nauwgezette planning slaagde wij erin om de reeds aanwezige systemen naadloos te integreren met de nieuwste technologie├źn. Zo werd elke projector, elk geluidssysteem en elk scherm geoptimaliseerd voor maximale prestaties, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Maar het echte meesterwerk van Schaay-AV ligt in de volledige integratie van de ZOOM systemen, met eenvoudige en intuïtieve bediening van die systemen. Door gebruik te maken van cutting-edge software en gebruiksvriendelijke interfaces, werd de installatie fool proof gemaakt. Nu kunnen docenten en studenten moeiteloos de controle over de audiovisuele apparatuur overnemen, waardoor ze zich volledig kunnen concentreren op het lesgeven en leren.

En zo werd de Rotterdam School of Management een levendig symbool van de kracht van technologie om de toekomst van het onderwijs vorm te geven, dankzij de onmiskenbare inzet en expertise van Schaay-AV.

Expertise & ervaring
Kwaliteit
Service & ondersteuning

Schaay AV - Beeld - Geluid

Enkele van onze andere projecten,