Home » Nieuws

Nieuws

We houden je graag op de hoogte van de recente projecten, oplossingen en ontwikkelingen die wij je kunnen bieden op het gebied van audiovisuele dienstverlening, daarom nodigen wij je graag uit voor een kijkje in onze creatieve keuken.

Nieuws

Prijslijst ge-update!

De prijslijst voor de verhuur is weer ge-update! Klik hier om hem te bekijken!

Schaay verhuist!

Het gaat echt gebeuren.. Na 34 jaar, een groter magazijn, verbeterde bereikbaarheid en nog veel meer!

Wij gaan verhuizen!

Binnenkort meer....

Nieuw in de verhuur!

Nieuw in de verhuur! De Avonic CM40-IP-B PTZ camera. Met 20x zoom functie ben je gemakkelijk in staat het juiste plaatje te schieten! Met meerdere output mogelijkheden, verschillende aansturings mogelijkheden & PoE. Gemakkelijk te besturen en makkelijk te installeren. Naast de PTZ camera's heeft Schaay nu ook de V-600UHD in de verhuur. Deze 4K switcher/scaler is in staat meerdere 4K signalen te verwerken en weg te sturen, meerdere PiPs te maken en outputs apart aan te sturen. Een praaltje van de verhuur! Bekijk onze prijslijst voor meer informatie!

Preferred Supplier de Doelen

Feest!! Vanaf heden mag Schaay zich officieel preferred supplier noemen van congresgebouw de Doelen! Met een grote hoeveelheid mooie klussen die al zijn afgerond en nog veel mooiere projecten die eraan zitten te komen zijn wij trots hiervan onderdeel te mogen uitmaken! Op naar een mooie samenwerking!

Gold Partner Sharp Visual Solutions

Zojuist heeft Edward van Dienst van Schaay-AV de Gold Partner status ontvangen van Patrick Henrix van Sharp Electronics Benelux BV als voortzetting van de prettige samenwerking voor komend jaar!

Een leuk bedankje!

Namens de vele jaren van fijne samenwerking hebben we van onze kompaan deze overheerlijke speciaal biertjes mogen ontvangen! Bedankt Minigigs!

Van Oers United - Agrial Innovation Awards

240 directieleden kwamen tijdens de Agrial Innovation Awards bijeen om te praten over innovatie en duurzaamheid binnen de agrarische sector. Bij dit evenement kregen bedrijven de kans zichzelf te presenteren. Aan Schaay-AV is gevraagd om in een kort tijdsbestek een film te animeren zodat men duidelijk kon zien wat Van Oers United doet m.b.t.duurzaamheid en MVO. Met trots kunnen wij zeggen dat meer dan 50% van de aanwezigen heeft gestemd op Van Oers United en hierdoor de Agrial Innovation Award heeft ontvangen! Proficiat! Bekijk hier de film!

Roparun 2017

Voor de Roparun 2017 word basisschool De Gouden Griffel door o.a. Schaay-AV gesponsord. Wij wensen alle deelnemers heel veel succes!!

THNX! met een lekker bedankje!

Een bedankje is natuurlijk altijd welkom en we hebben ervan mogen genieten (al ging het wel heel hard met 8 snoepers om je heen). Bedankt Marloes (van Oers United)!

Video Schaay is vernieuwd!

Een nieuw logo, nieuwe huisstijl en website. Met trots presenteren wij u het nieuwe Schaay! Gedurende de komende periode zal geleidelijk alles in het nieuwe jasje worden gestoken. Uiteraard zijn we benieuwd wat u ervan vindt, laat het ons weten!

NEC 70" Monitoren

Ons verhuurmagazijn is uitgebreid met De NEC Multisync P703, 70" professionele LED monitoren. Deze industriele juweeltjes leveren maar liefst 700cd/m2 waardoor het beeld zeker de kijker z'n aandacht zal trekken. Zoals u van ons gewend bent zijn ook deze monitoren weer standaard uitgevoerd met design statief en solide flightcase. extra handig aan deze monitoren is zijn de mounting adapters voor snelle en eenvoudige rigging mogelijkheden.

Lees meer »

Epiphan Pearl en Pearl 2

Live schakelen, meerdere inputs tegelijk iso opnemen en streamen, layers aanmaken en multi-channel audio routing. Logo's en background al dan niet met alpha channel live implementeren. en nog veel meer mogelijkheden. Dat allemaal in één compact en krachtig apparaat. Ideaal voor collegezalen, congressen, live events en studios. Verkrijgbaar vanuit zowel onze verhuur. Uiteraard als Epiphan dealer ook verkrijgbaar in onze verkoop. Laat je vrijblijvend informeren over deze veelzijdige krachtpatser! Klik op de link voor een case study welke door diverse platforms (o.a. op creative planet en de site van Epiphan zelf) is uitgegeven i.s.m. Schaay.

Lees meer »

Veiligheid voorop!

Alle technici van Schaay zijn in het bezit van hun VCA of VCA-Vol certificaat en daar zijn we trots op. Veilig werken staat bij ons zeer hoog in het vaandel.